
Dagens ETC
Inför decembers högtider tävlar bagerierna om vem som bakar de bästa pepparkakorna utan gluten, och allt fler vuxna svenskar väljer glutenfri mat trots att de inte är glutenintoleranta. ”Celiaki är en allvarlig autoimmun sjukdom och ingen trend som man kan välja”, säger Therese Larsson, som driver ett glutenfritt kafé och bageri.Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela sommaren
Vill du läsa hela sommaren till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Ämnen i artikeln
Detta kanske också intresserar dig

Ebbas dotter dog av skador från födseln: ”Det handlar om övergrepp”

Få åtalas för misstag i vården

Skoljätten kritiseras för att låta barn gå hungriga – köper Porsche till bolaget

Kristersson efter Iranattack: Är på tårna

Finansministerns råd när maten blir dyr: Pruta i kassan
