
Dagens ETC
Inför decembers högtider tävlar bagerierna om vem som bakar de bästa pepparkakorna utan gluten, och allt fler vuxna svenskar väljer glutenfri mat trots att de inte är glutenintoleranta. ”Celiaki är en allvarlig autoimmun sjukdom och ingen trend som man kan välja”, säger Therese Larsson, som driver ett glutenfritt kafé och bageri.Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 28 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Ämnen i artikeln
Detta kanske också intresserar dig

Ungdomsprästen om kyrkovalet: ”Många unga som tar det på stort allvar”

Förundersökning inleds inte mot Karlsson (M)

Kristina, 44, lever på försörjningsstöd – sågar bidragstaket: ”Knäcker fler”

Seger för korna – ”Det lönar sig att protestera”

Ensamstående män står för största bidragsberoendet
