Hoppa till innehållet

Smålands Folkblad

"Vi behöver fler män"

Karin Lundahl är projektanställd verksamhetsutvecklare på Folkets Bio i Jönköping. Under två år ska hon arbeta med att marknadsföra biografen och locka nya medlemmar till föreningen. Liknande projekt pågår på Folkets Bio i Växjö och på Gotland.
Karin Lundahl är projektanställd verksamhetsutvecklare på Folkets Bio i Jönköping. Under två år ska hon arbeta med att marknadsföra biografen och locka nya medlemmar till föreningen. Liknande projekt pågår på Folkets Bio i Växjö och på Gotland. Bild: BILD: THOMAS JOKINIEMI

Smålands Folkblad. För ett år sedan anställdes Karin Lundahl av Folkets Bio med uppdraget att marknadsföra den lilla biografen på Tändsticksområdet. Nu behöver bion framförallt fler medarbetare som vill arbeta ideellt. "Det är väldigt kul, om man är film- och kulturintresserad", säger Karin Lundahl.

För ett år sedan anställdes Karin Lundahl av Folkets Bio med uppdraget att marknadsföra den lilla biografen på Tändsticksområdet. Nu behöver bion framförallt fler medarbetare som vill arbeta ideellt.
   – Det är väldigt kul, om man är film- och kulturintresserad, säger Karin Lundahl.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Smålands Folkblad!
Om du redan är det loggar du in här .

Betala per vecka

Från
Din prenumeration på Dagens ETC förnyas varje vecka. Avsluta när du vill.

Betala per månad

Från
Din prenumeration på Dagens ETC förnyas varje månad. Avsluta när du vill.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser