Hoppa till innehållet

Inrikes

Sorgen i Hässelby strand

Många barn i olika åldrar kommer för att tända ljus. ”När jag såg helikoptern gick jag till balkongen och såg att det var mycket poliser. Jag läste om det sen, och tänkte att världen är hemsk”, berättar en pojke.
Många barn i olika åldrar kommer för att tända ljus. ”När jag såg helikoptern gick jag till balkongen och såg att det var mycket poliser. Jag läste om det sen, och tänkte att världen är hemsk”, berättar en pojke. Bild: Zanna Nordqvist

Dagens ETC.

Efter att ett litet barn dött och ett annat vårdas på ­sjukhus för livshotande ­skador samlas boende i ­området för att tända ljus.”Fanns det verkligen ingen som såg? Förskolelärare, någon i skolan, en granne. Någon måste ha vetat, säger en boende i området.”

Utanför huset i Hässelby strand där två små barn hittades ­allvarligt skadade sent på söndagskvällen för en vecka sedan fylls gräsmattan av ljus, gosedjur och teckningar. ­Grannar och boende i området vill hedra barnen och visa sitt stöd. Ingegerd har tänt ljus flera dagar sedan händelsen. Idag tillsammans med sin syster.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka

Från

Provläs alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Avsluta när du vill.

Betala per månad – halva priset

Från

Du får halva priset första månaden. Avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser