![Rödgröna röra från Stefan Sundström och ETC Tomat.](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/media/20211114131120_1266be4a230b8733060eb71c71e9b123d5b1aa15e19b09f65e48fa5be0406cdb.jpg)
Dagens ETC
Den första omgången med fermenterad sås från ETC Tomat har nu satts på jäsning. Stefan Sundström och de andra i ETC Solpark visar hur det går till i den här videon. Här hittar du videoklippet![Kent Vilhelmsson](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/kent-vilhelmsson_64e63aeb1e91d8c48963fc82e430b81a361213de.jpg)
Kent Vilhelmsson
Foto
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Nu kan du låsa upp alla artiklar i en vecka - utan kostnad. Ingen bindningstid.
Populärt val: 3 månaders sommarrabatt
Vill du prenumerera hela sommaren till superpris? Nu får du 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
![Kent Vilhelmsson](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/kent-vilhelmsson_64e63aeb1e91d8c48963fc82e430b81a361213de.jpg)
Kent Vilhelmsson
Foto