
Dagens ETC
Den första omgången med fermenterad sås från ETC Tomat har nu satts på jäsning. Stefan Sundström och de andra i ETC Solpark visar hur det går till i den här videon. Här hittar du videoklippet
Text och bild
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 28 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Text och bild
Ämnen i artikeln
Detta kanske också intresserar dig

Ilskan mot regeringen efter bidragstaket: ”Totalt systemskifte”

Riazat har formellt lämnat Vänsterpartiets partigrupp

Morgan Johansson (S): ”Ingen kan längre blunda för vad som sker”

KDU: Gör inget halvdant

Moderaterna presenterar ny hård skola – tillsammans med IES
