Hoppa till innehållet

Reportage

Så fixar du ett grönt julbord

Therése Granholm och Jill Selander vill inspirera till ett grönare och mer hållbart julbord.
Therése Granholm och Jill Selander vill inspirera till ett grönare och mer hållbart julbord.

ETC Sundsvall.

Skippa köttet och satsa på grönare mat i jul. Inspirationen bjuder Therése Granholm och Jill Selander på, vars veganska julbord drar fulla hus.

Intresset för vegetariska alternativ till julmaten är stort. När Hälsofrämjandet i Sundsvall och Djurens rätt Sundsvall-Timrå bjöd in till en helvegetarisk julbuffé med ett 20-tal rätter i lördags blev platserna snabbt fullbokade.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Sundsvall!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln