Mat
Rapport: Mer grönt och mindre kött räddar planeten
En ny studie om ätande och livsmedelsproduktion slår fast att planeten och dess invånare skulle må bättre om vi åt och producerade annorlunda. Arkivbild.
Bild: Abbie Parr/AP/TTDagens ETC
Forskare har knäckt koden för hur vi ska bli friskare, stärka ekonomin och rädda planeten på kuppen.
Lösningen är vår mat, enligt en ny jätterapport.
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 29 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.