
ETC Uppsala
Nu börjar Uppsala universitets restauranger märka ut koldioxidavtrycket på alla rätter som serveras. På så vis uppmärksammas matens klimatpåverkan. ”Vi vill inte komma med pekpinnar, men vi förklarar hur det är”, säger Susanne Larsson, produkt- och kvalitetsansvarig på Högskolerestauranger AB.Text
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på ETC Uppsala!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 28 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Text
Ämnen i artikeln
Detta kanske också intresserar dig

Ilskan mot regeringen efter bidragstaket: ”Totalt systemskifte”

Riazat har formellt lämnat Vänsterpartiets partigrupp

Morgan Johansson (S): ”Ingen kan längre blunda för vad som sker”

KDU: Gör inget halvdant

Moderaterna presenterar ny hård skola – tillsammans med IES
