INFO OM ETC.

2017-01-05 08:21

Nu bygger vi en rödare och soligare framtid

ETC startar nu landets största crowdfunding-kampanjer. Det vill säga, tillsammans med läsare finansierar vi projekt som vi tror behövs för att skapa den där nödvändiga omställningen landet måste få. Både vad gäller klimatfrågan och energi men lika mycket vad gäller media och makt.

Vårt mål är att snabbt låna upp 10 miljoner kronor till vårt nya projekt Dagstidningen ETC Göteborg samtidigt som vi lånar samma summa till nya lokaltidningar. Först ut är en ny ETC Jönköping.

Men vi driver också projektet ETC solspar där alla kan spara i långsiktiga investeringar i form av fler solceller. (Du har 2% i ränta och 3 månaders uppsägningstid på andelar).

Vi startar samtidigt ett helt nytt och mycket spännande projekt med hyreshus helt i massivt trä. Även här tänker vi finansiera grundinvesteringarna med läsarlån.

Crowdfunding är ett modernt ord för något som alla rörelser egentligen byggt på sen lång tid tillbaka. Människor som kan, sparar och lånar ut till projekt de stöder och vill se genomförda.

Framgångarna vet vi beror på att många människor helt enkelt tycker att banken inte gör något gott med de pengar de annars får. Och vill vi att framtiden ska ändras måste vi göra det tillsammans.

Använd formuläret så skickar vi mer information.

Tack på förhand!