ETC Play.

2018-05-15 11:39

I huvudet på...

Stefan Sundström, Lo Kauppi, Jonas Trolle och Johanna Palmström. ETC Play och Leopard förlag presenterar en serie i fyra delar med författarsamtal inifrån förlagsbranschen.

I samarbete med ETC play lanserar Leopard förlag en serie författarsamtal inifrån förlagsbranschen. Hur går det till när en idé formas till en berättelse? Hur blir en berättelse ett manus? Vart skriver man egentligen bäst och hur utelämnande ska man vara?

I samtal med förlagschef Moa Elf Karlén får författarna möjlighet att tala till punkt och dela med sig av berättelsen bakom berättelsen. Personligt och informellt om att hålla i pennan, om delar som blev strukna, och om historier som återstår att skriva.

Här skaffar du ETC Play

 

DIGITAL PRENUMERATION

FÖRSTA MÅNADEN GRATIS!

Läs alla artiklar från Dagens ETC utan kostnad första månaden. Därefter är priset 199 kronor/månad. Ingen bindningstid. Du får dessutom Dagens ETC direkt till din mejl, alla dagar i veckan. Beställ för att läsa direkt.

Genom att klicka på ”Beställ” godkänner du prenumerationsvillkoren och samtycker till att ETC-företagen hanterar dina personuppgifter