INFO OM ETC.

2019-05-15 08:01
Puffetikett
Info om ETC

Hjärtligt tack!

Till alla er som varit med och bidragit till vår crowdfunding: hjärtligt tack. Gensvaret på kampanjen Rädda boken har varit överväldigande fantastiskt. På bara 10 veckor har vi fått
in otroliga 301 000 kronor

Tack för att ni därmed visar att ni tror på värdet av kvalitetslitteratur och dess betydelse för ett levande demokratiskt samtal.

I och med detta kan vi nu ge ut giganten Barbara Ehrenreichs bok Att Lura Åldrandet nu till hösten. I denna bok tar sig Ehrenreich an myten kring den hälsosamma kroppen. Genom att rikta fokus på frågor om samhälle och ekonomi belyser Ehrenreich sambandet mellan klass och hälsa.

Hur kommer vi använda ert stöd? Jo, 240 000 kr kommer användas för ersättning till författare, översättare, redaktör och för tryck- och distributionskostnader. 60 000 kr har vi lagt undan för event och marknadsföring, där vi bland annat planerar en seminarieserie baserat på bokens teman med start i oktober.

Ja, det går faktiskt att få ut ”radikala” eller ”smala” böcker, som massmedia ibland kallar det. Det går, som nu, när vi gör det tillsammans.

Att Lura Åldrandet släpps den 28 augusti!

Relaterade artiklar