Hoppa till innehållet

ETC Malmö

­Heimstaden möter motstånd på Möllan

Facebookgruppen Möllan åt alla skapades genom ett behov bland de boende att prata med varandra. När man scrollar genom inläggen inser man snabbt att ett av de ­vanligaste problemen som diskuteras i ­gruppen går under namnet Heimstaden.
Facebookgruppen Möllan åt alla skapades genom ett behov bland de boende att prata med varandra. När man scrollar genom inläggen inser man snabbt att ett av de ­vanligaste problemen som diskuteras i ­gruppen går under namnet Heimstaden. Bild: Bild: Volodya Vagner

ETC Malmö.

Heimstaden är en av södra Sveriges största privata fastighetsägare. Samtidigt som företaget under de senaste åren har expanderat kraftigt har hyresgästers missnöje över stigande hyror och dåligt underhåll vuxit. I stadsdelen Möllevången växer nu motstånd mot företagets agerande.

Inläggen i Facebookgruppen Möllan åt alla handlar om allt möjligt. Iranska Kulturhuset meddelar att de har flyttat till nya lokaler. Någon letar efter ägaren till en väska hon har hittat på torget. En katt som rymt, en soffa som bortskänkes. Sedan gruppen startades tidigare i år har över 700 Möllanbor gått med.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Malmö!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt hela hösten

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln