Hoppa till innehållet

Corona

Bagaren: Så bakar du den bästa karantänlimpan

Monsieur pain-beurre (herr smör & bröd) som hans familj kallar honom driver surdegsbloggen ”Levain Francais”
Monsieur pain-beurre (herr smör & bröd) som hans familj kallar honom driver surdegsbloggen ”Levain Francais” Bild: Bild: Privat

Dagens ETC

Simon Bolteau, 29, är ingenjören som blev surdegsbagare när han flyttade till Sverige från Frankrike. För Dagens ETC berättar han om sina bästa baktips i coronatider.

Vanligtvis arrangerar du kurser i surdegsbageri. Hur går det med dom nu?

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln