Hoppa till innehållet

Corona

Bagaren: Så bakar du den bästa karantänlimpan

Monsieur pain-beurre (herr smör & bröd) som hans familj kallar honom driver surdegsbloggen ”Levain Francais”
Monsieur pain-beurre (herr smör & bröd) som hans familj kallar honom driver surdegsbloggen ”Levain Francais” Bild: Bild: Privat

Dagens ETC

Simon Bolteau, 29, är ingenjören som blev surdegsbagare när han flyttade till Sverige från Frankrike. För Dagens ETC berättar han om sina bästa baktips i coronatider.

Vanligtvis arrangerar du kurser i surdegsbageri. Hur går det med dom nu?

– Inte bra alls, hehe. Jag har fått ställa in alla mina kurser de kommande veckorna. Men det är okej i och med att jag gör det på deltid. Jag ser det som en chans att njuta av egentiden och testa på att baka olika typer av bröd.

Vill du fortsätta?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

POPULÄRT VAL: Läs hela sommaren

Från
99 kr för 3 mån
Beställ här

Vill du läsa hela sommaren till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln