INFO OM ETC.

2021-04-20 06:59
ETC Solpark i Katrineholm.
ETC Solpark i Katrineholm.
Puffetikett
Info om ETC

ETC växer – vill du arbeta med oss?

Just nu växer ETC-rörelsen både på bredd och djup. Flera av våra verksamheter behöver nya medarbetare för att klara de utmaningar vi har. Det här är krävande jobb i klimatkrisens skugga, vi gör allt vi kan för att skapa positiva exempel som kan spridas även av andra. Vi vet ju att det fungerar. Sätter vi upp solceller följer andra efter. Bygger vi klimatpositiva trähus, sprids tekniken. Tar vi fram matodling med ny klimatklok näring så kan många andra göra samma sak. Och visst måste vi lära av andra för att lära ut ännu mer.

De här jobben, baserade i Katrineholm, letar vi rätt person till nu. Kanske det är du?

Kock

Nu har vi byggt om vårt café till restaurang med rättigheter och nu vill vi hitta dig som vill utveckla en riktigt fin ekorestaurang i solens tecken. Lunch och middag såklart, klimatsmart mat i årstidernas tecken. Vi odlar gärna mycket men samarbetar också gärna med lokala odlare. Du bör bo nära. Cykel är kul.

Byggare

Våra hyreshus blir fler och vi behöver en erfaren projektledare som som på plats kan driva byggena vidare. Du får gärna vara äldre med erfarenhet eftersom vi tror att det även kan ingå upplärning av fler som ska göra samma sak. Idag bygger vi snart på fyra orter, framöver kanske tio. Dessutom kommer våra Torp spridas över landet. Du gillar att träffa folk och organisera byggarbetet. Och en hel del resor blir det nog.

Solcellschef

Ja, nu har vi nått nivån där vi måste bygga upp ETC Solceller till något alla kan få hjälp med, inte bara de som är närmast oss och gör mycket själv. Du ska leda försäljning, installation och projektering av solcellsanläggningar. Du bygger upp samarbeten med andra som gör samma sak. Vi har halverat solcellspriserna i Sverige, nu ska vi gå ett steg till och satsa på ännu bättre kvalitet, bygga både social- och klimatnytta. Solceller är inte teknik, de är ekonomi och egenmakt! Och självklart vill vi fortsätta utmana energi- sverige och energipolitiken fullt ut. Kanske vi bygger en solcellsfabrik här.

Ansökan

Alla tjänster är tänkta att tillsättas snarast och inleds med sex månaders provanställning.

Skicka CV och personligt brev till: jobb@etc.se.

Tjänsterna tillsätts när vi hittar rätt person, så sök redan idag.