INFO OM ETC.

2016-12-14 11:30

ETC söker upplagekoordinator

Nu söker vi en upplagekoordinator till vårt kontor i Stockholm. Du blir en viktig del i verksamheten som tillsammans med marknadsavdelningen får ETC-tidningarna att växa.

ETC söker Upplagekoordinator

ETC är idag den tidningsutgivare som växer snabbast i Sverige.
Idag ger vi ut dagstidningen Dagens ETC som ökar mest i svensk dagspress samt tio veckovisa lokal- och helgtidningar och kommer snart att få tillökning med ytterligare en dagstidning samt ytterligare 10 lokala veckotidningar. Dessutom lockar vi digitalt fler besökare än någonsin tidigare.
ETC gör nyhetstidningar med fokus på miljö, jämställdhet och antirasism.

Vi är ett non profit-företag där allt överskott går till att starta nya tidningar och att bygga ut våra solcellsparker i landet.

Nu söker vi en upplagekoordinator till vårt kontor i Stockholm.

Uppdraget består främst av att aktivt utveckla samarbeten med organisationer, föreningsliv, studieförbund, samt politiska rörelser m.fl kring ETC´ tidningar. Rapportera resultat och specifikt material utifrån ETC´ satsningar till vår marknadshandläggare och marknadsavdelning.

Du blir en viktig del i verksamheten som tillsammans med marknadsavdelningen får ETC-tidningarna att växa.

Du har självklart mycket goda datakunskaper i såväl Mac som PC, dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med gott resultat. Du är noggrann, självgående, flexibel och kan hantera flera bollar i luften i ett högt tempo. Arbetet kräver ett förutseende öga samt en blick för såväl mindre detaljer såsom ett vidare perspektiv och samhällsintresse.
Du besitter en god social kompetens och kan hantera olika sorters kunder, du kommer att ha kontakt med allt från privatpersoner och näringsliv till politiska organisationer.

Arbetet avser heltid.

Ersättning enligt överenskommelse. Kollektivavtal finnes.

Mejla din ansökan med personligt brev, CV och referenser till Johan Alvén (johan.alven@etc.se)
Eventuella frågor hanteras via mejl.