INFO OM ETC.

2018-08-13 11:48

En fantastisk framgång för ETC:s Stödfond

I somras startade vi ETC Stödfond för att skydda utgivningen mot angrepp.

Fonden har presenterats direkt till ETC:s läsare och stödet har varit helt otroligt.

Fram till idag (13 september) har 4 162 000 kr samlats in i direkt stöd.

Vi är djupt, djupt tacksamma och använder det här stödet för att mota det försök att få tidningen stoppad som presstödsnämndens beslut i somras innebar. (Du kan läsa mer om det här.)

Nu kan vi storsatsa inför valet och det behövs ju verkligen.
Det är inte en slump att det var via Dagens ETC som Isabella Lövins artikel om att det är dags att prata klarspråk om klimathotet, spreds och fördes ut till miljoner  svenskar.

Det är inte slump att det är Dagens ETC som startar en serie om invandring, om myterna och lögnerna som gör att de flesta partierna driver en politik som förstör framtiden.

Det är inte en slump att det är Dagens ETC som avslöjade hur Svenskt Näringsliv finansierar högertroll i sociala medier.

Och det är inte en slump att vi berättar både om klimatkollaps och om hur vi faktiskt kan göra något åt det, här och nu och snabbt.

Rösta inte på en klimatpolitiker som inte lever och agerar utifrån Parisavtalet.

Vilka? Listan kommer via en granskning i Dagens ETC inom kort.

ETC Stödfond är nödvändig för att vi ska klara motståndet från både nämnder och en aktiv högerlobby som gör vad de kan för att stoppa utgivningen.

Målet är 3,9 miljoner innan augusti månads slut.

Kan du hjälpa till är det ett fantastiskt stöd.

90 procent av de svenska morgontidningarna är borgerliga. Vi försöker sprida en annan berättelse om vad som är viktiga nyheter och utspel. Med din hjälp och tusentals andra är det möjligt!

Stödfonden har BG 5372-9141. Eller använd kort på varuhuset.etc.se.

Vill du swisha gör du det till: 123 508 754 9

Varje stöd är en fantastisk gåva idag. Jag vågar därför skriva STORT TACK PÅ FÖRHAND.

DIGITAL PRENUMERATION

TVÅ VECKOR GRATIS!

Läs alla artiklar från Dagens ETC utan kostnad första två veckorna. Därefter är priset 199 kronor/månad. Ingen bindningstid. Du får dessutom Dagens ETC direkt till din mejl, alla dagar i veckan. Beställ för att läsa direkt.

Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner du prenumerationsvillkoren och samtycker till att ETC-företagen hanterar dina personuppgifter