Hoppa till innehållet

ETC Göteborg

Det som barnen serveras i bamba bestäms av regelverk från EU

La Bamba. Helene Andersson och Sozan Sulaiman tar emot barnens tallrikar. Annika Ramm är köksmästare i  skolrestaurangen som fått namnet La Bamba.
La Bamba. Helene Andersson och Sozan Sulaiman tar emot barnens tallrikar. Annika Ramm är köksmästare i skolrestaurangen som fått namnet La Bamba. Bild: Bild: Hanna Strömbom

ETC Göteborg.

Barnen slevar upp gott om köttfärssås, lägger en tomat bredvid på tallriken och häller upp mjölk i glaset på brickan. Bakom kulisserna, i bambaköket, bestämmer EU mycket om vad som hamnar på tallriken, och hur.

Barnen slevar upp gott om köttfärssås, lägger en tomat bredvid på tallriken och häller upp mjölk i glaset på brickan. Bakom kulisserna, i bambaköket, bestämmer EU mycket om vad som hamnar på tallriken, och hur.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Göteborg!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln

00:00 / 00:00