Folkets Presstöd.

2018-09-28 08:41
Johan Ehrenberg.  Bild: Fredrik Sandberg/TT
Johan Ehrenberg. 
Puffetikett
Dagens ETC

Nu startar vi Folkets Presstöd!

Nu startar vi ett Folkets presstöd för att utveckla ETC tillsammans med våra läsare. Det här är en intern fond som används till nya satsningar, inte till löpande utgifter.

Nu startar vi ett Folkets presstöd för att utveckla ETC tillsammans med våra läsare. Det här är en intern fond som används till nya satsningar, inte till löpande utgifter. Vi kommer kontinuerligt att redovisa vad vi klarar av att skapa och vilka kostnaderna är i Dagens ETC och ETC.se. Här i bloggen kommer vi  att publicera nya inlägg om vilka projekt pengarna går till.

I oktober har vi redan startat ett projekt tillsammans med vår medarbetare Joakim Medin som har tagit fram en berättelse vi tror är extra viktig inför EU:s nya strid om nationalismen. EU-valet sker ju i vår och vi måste skildra hotet men också visa motstånd när det gäller till exempel klimat- och flyktingpolitiken. En idé vi diskuterar är en intervjuserie med ledarna för Europas progressiva rörelser. Kanske kan vi också prova en nyhetsinriktad webbradio: En enkel nyhetssammanfattning på etc.se att lyssna på eller analyser av veckans nyheter av våra profiler? Radion ser vi som en test där du sen ger betyg om det fungerar eller inte.

Du kan enkelt hålla dig uppdaterad om Folkets presstöd och de projekt vi planerar i vår blogg här.

Stöd Folkets presstöd
Engångssumma betalar du in på BG 675-0855. Swish 1235087549 eller med kort på den här sidan. Som prenumerant kommer du att få möjlighet att stödja oss med en summa varje månad. (Anmäl gärna det via mejl till stod@etc.se så kontaktar vi dig.)

Nu bygger vi en bred radikal mediemakt tillsammans!