Hoppa till innehållet

INFO OM ETC

Veckans prenumerant: Välkommen till Dagens ETC, Catrine

ETC-företagen.

På ett år ska Dagens ETC växa till 20 000 prenumeranter. Varje vecka intervjuar vi en nytillkommen prenumerant. Den här veckan: Catrine Arvidsson.

Hur hörde du talas om Dagens ETC?

– Jag prenumererade på Västerbottens Folkblad under många år, och de citerade en intressant artikel från Dagens ETC minns jag. Det var nog första gången. Sen fanns tidningen också att läsa i biblioteket på den folkhögskola där jag jobbade.

Varför blev du prenumerant?

– Ja, vi har faktiskt varit prenumeranter tidigare, men fick säga upp den för vi tyckte att vi hade för många tidningar.. Men jag saknade den så otroligt mycket. Och till slut så kände jag att: nej, det räcker inte med en lokaltidning, jag vill ha en som täcker lite större områden.

Vad har du för förväntningar?

– Att få tillgång till information som jag kanske inte kan hitta någon annanstans. Det ni har skrivit om klimatfrågan, er granskning av Apotea... Även när det gäller vad ni skriver om de internationella frågorna så tycker jag att det kan jag inte läsa någon annanstans.

 

Dagens ETC är Sveriges enda oberoende röda och gröna dagstidning. Feministisk. Med en klimatredaktion som drivs av att rädda den här planeten som andra gör allt för att förstöra. Antirasistisk. Med en övertygelse om att rättvisa skapar ett bättre, lyckligare samhälle.

Prenumerera här för bara 39 kr/vecka för att få full tillgång till allt material som idag är låst på vår sajt.

Fakta om Catrine Arvidsson
Bor: Skelleftehamn
Ålder: 67
Yrke: Tidigare folkhögskolelärare, numera pensionär

Ämnen i artikeln