Hoppa till innehållet

ETC-företagen

Stora vinterinköpet på Egen el – häng med!

Dagens ETC

Ja nu är det vinter och vi på Egen El gör en samlad ny stor beställning av solceller att montera på våren. Genom att köpa tillsammans får vi nämligen lägre pris.

Ja nu är det vinter och vi på Egen El gör en samlad ny stor beställning av solceller att montera på våren.

Förra året gjorde vi det tillsammans med dig som begärt offert från oss (eller vill ha en nu!). Genom att köpa tillsammans får vi nämligen lägre pris.

I år har vi förhandlat ner priset på panelerna med 8% för alla som har anläggningar över 1 pall (dvs 5 kW) om de vill vara med i detta gemensamma inköp.

Panelerna är våra standard. 260W och 315 W (du ser i din offert) och prisreduktionen beror på att vi betalar kontant före levererans. Och för att vi beställer flera containrar tillsammans! (Vi kommer montera 1 MW bara i våra parker nästa år!)

Om du har bestämt dig för solceller och vill vara med i detta så häng på. Före den 15 januari måste vi ha din order och då har du sen 14 dagar på dig att betala solcellerna.

Det här är billigare för dig och bättre för alla andra också.

Observera att prisreduktionen gäller 8% på panelerna. Inte på montage eller växelriktare. (Där finns inget att tjäna på storinköp.)

Så hur gör du för att spara 8% i pris på solcellerna?

  1. Har du offert så ring oss eller mejla så får du en delfaktura på själva solcellerna med rabatten.
  2. Har du ingen offert så ordnar vi en snabbt. Mejla till egenel@etc.se.

Vi vill betona att det är betalning före 1 februari som gäller. Sen kommer solcellerna upp på ditt tak innan vårsolen blivit riktigt ljus hoppas vi.