![Rödgröna röra från Stefan Sundström och ETC Tomat.](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/media/20211114131120_1266be4a230b8733060eb71c71e9b123d5b1aa15e19b09f65e48fa5be0406cdb.jpg)
Dagens ETC
Den första omgången med fermenterad sås från ETC Tomat har nu satts på jäsning. Stefan Sundström och de andra i ETC Solpark visar hur det går till i den här videon.![Kent Vilhelmsson](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/kent-vilhelmsson_64e63aeb1e91d8c48963fc82e430b81a361213de.jpg)
Kent Vilhelmsson
Foto
I det här videoklippet från Arbetarbladet sätter Stefan Sundström 25 kilo tomater från ETC Tomat på jäsning tillsammans med chili och svartvinbärsblad. Nu ska det hela jäsa i en månad – och snart kommer smakprov till de som varit med och crowdfundat ETC Tomat.
![Kent Vilhelmsson](https://cdn.publisher-live.etc.nu/swp/uc3g8l/authors/kent-vilhelmsson_64e63aeb1e91d8c48963fc82e430b81a361213de.jpg)
Kent Vilhelmsson
Foto