
Dagens ETC
Den första omgången med fermenterad sås från ETC Tomat har nu satts på jäsning. Stefan Sundström och de andra i ETC Solpark visar hur det går till i den här videon.
Text och bild
I det här videoklippet från Arbetarbladet sätter Stefan Sundström 25 kilo tomater från ETC Tomat på jäsning tillsammans med chili och svartvinbärsblad. Nu ska det hela jäsa i en månad – och snart kommer smakprov till de som varit med och crowdfundat ETC Tomat.

Text och bild
Detta kanske också intresserar dig

Johan Jenny Ehrenberg om sitt experiment: ”Batterier ger makt över energin”

ETC Solpark firar Pride: ”Vi måste stå emot fascismens försök att begränsa människors frihet”

Nu sätts fasaden på höghusbygget i trä och halm: ”Vårt hittills vackraste hus?”

Smygstart på ETC Odlas självplock av tomater: ”Om två veckor dignar det av skörd”

Nytt publikrekord i ETC Solpark – gratiskonsert i solen lockade
