Hoppa till innehållet

ETC-företagen

Nu kan vi äntligen resa igen!

Bild: Shutterstock

ETC Medlem.

Det har varit mörka år och det fortsätter med det otänkbara, ett krig i Europa. Men samtidigt är det oerhört viktigt att vi människor möter andra, att vi reser, att vi ser vår omvärld och upplever en stund av frihet.

Därför satsar vi nu på ETC Tåg.

Vi hjälper våra läsare och ETC Els kunder att boka tågbiljett över hela kontinenten. Vi startar ETC Tåg.

Tillsammans med samarbetspartnern All aboard har vi gjort det lätt för dig som vill åka och uppleva länderna och städerna med en enda bokning och ett färdigt resekit.

I din biljett ingår nämligen ljudbok och något att läsa på resan från oss på ETC-företagen. För när kan man ta det lugnt, blunda en stund och så dyka in i en bok lika bra som på ett tåg.

Dunket under vagnen.

Kvällssolen som strålar in.

Det här är dina egna resor, du bestämmer vart och när – och vi löser det som går att lösa.

Men varför tåg? 

Vi tror på resor och möten men det enda som ger oss långväga resor klimatklokt är faktiskt tåget. Flyg är en klimatkatastrof, stora båtar samma sak och bilismens evighetslånga färd på motorvägarnas enfald kan kanske bli renare med eldrift, men den är utan de där överraskande mötena då man kan börja prata istället för att stirra på vägen. 

Tåget tar oss mitt in i stora som små städer.

Tåget ger oss tid att se.

ETC Tåg är helt enkelt en klimatpolitisk gåva till dig som är prenumerant och som använder vår solel. Som prenumerant eller kund har du just nu dessutom 10 procent rabatt (gäller på bokningar över 1 500 kronor, dock inte Interrailpass). Det här är ett tack för det vi bygger tillsammans.