Hoppa till innehållet

ETC-företagen

Litet torp, stor anläggning

Dagens ETC.

Just nu är Egen Els montörer ute och gör femton stora installationer. det här är Egen El 2.0 som börjar ta form.

Vår idé med Egen El är att det ska utvecklas som ett nätverk över hela landet. Vi kallar det Egen El 2.0 …

Istället för att vi själva sitter och åker bil och gör Scandic hotell glada med otaliga övernattningar så bygger vi samarbeten med duktiga som är vana att jobba med tak och gärna hjälper dig. I Sörmland jobbar till exempel Hilmeko (som också hanterar träd och ekologiskt tvättar husfasader) med montage åt Egen Els kunder.

Här blir ett torp lite renare till exempel.

Och denna stora anläggning ligger mitt i en liten by nära motorvägen. 42 kW på plåttak! Mycket solceller men jobbet gick smidigt.

Fint blir det.

Vi berättar inte det om inte kunden själv uttryckligen vill. Om du vill ha solceller så är det inte säkert att du vill ha besök från nyfikna för det. Andra som vill berätta för andra publicerar vi såklart kontakter till. Men vill du se själva materialen live så finns de alltid på Egen Els parken i Katrineholm.En detalj i sammanhanget. Många frågar oss om exakt var olika anläggningar finns.

PS Hilmekos facebooksida hittar du här

Nedan ser du bilder från monteringen:

 

Hur vi arbetar

Egen El säljer, projekterar och monterar solcellsanläggningar runt hela landet. I samarbete med lokala montörer och elektriker. Tillsammans gör vi ett bättre jobb och sprider solceller ännu mer i landet.