Hoppa till innehållet

ETC-företagen

Det här är ETC:s surfplatta

ETC-företagen

Med ETC:s surfplatta kan du läsa tidningen smidigt i appen, njuta av kvalitetsfilm i HD från ETC Play eller hålla koll på din elförbrukning i ETC el-appen. Eller bara surfa, fota, ringa, spela spel, etc. Så här kommer du igång med din platta.

ETC Surfplatta är en 10 tum Android tablet med HD-skärm, 32GB minne och dubbla 4G sim-kortsplatser. Kraftfull nog för att kolla på högupplöst film, spela 3D-spel eller surfa på webben.

Just nu får du låna en surfplatta av ETC Mobil om du tecknar en digital prenumeration på Dagens ETC.

Kom igång med surfplattan

För att koppla upp dig mot internet behöver du antingen ansluta till ett trådlöst wifi-nätverk eller sätta i ett SIM-kort med ett mobilabonnemang på. Med SIM-kort i plattan kan du även ringa och ta emot samtal på 3G eller 4G-nätet.

Slå på och av enheten

Håll strömknappen nedtryckt i några sekunder för att slå på enheten. När du slår på enheten för första gången eller efter att du har återställt data ska du följa instruktionerna på skärmen för att konfigurera enheten. Stäng av enheten genom att hålla strömknappen nedtryckt och tryck sedan lätt på Stäng av.

Hemskärm

Hemskärmen är startpunkten för att få tillgång till enhetens alla funktioner. På den visas widgetar, genvägar till appar med mera. Visa andra paneler genom att dra åt vänster eller höger eller trycka lätt på en av skärmindikatorerna längst ner på skärmen.

Appskärm

På appskärmen visas ikoner för alla appar, inklusive alla nya appar som har installerats. Visa andra paneler genom att dra åt höger eller vänster eller välja en skärmindikator längst ner på skärmen.

Användarmanual

Ladda ner den detaljerade användarmanualen här för en utförlig genomgång av surfplattans funktioner och inställningar.

Om du fått en surfplatta från ETC som inte fungerar kan du felanmäla den här.

Specifikationer

Skärm: 10 inch 1920*1200FHD

Kamera: Front 2.0 + Back 5.0MP

Batteri: 5000mAh

Processor: Octa Core, Cortex-A7 1.8GHz

Minne: DDR2+EMMC 2GB+32GB

4G SIM-kort: 2st

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n

Bluetooth 4.0: Support

USB-port: 5pin Micro USB, 2.0 speed

Hörlursuttag: 3.5mm Samdung Standard Earphone

Mjukvara: Android 7.0

Tillverkare: Shenzhen Longview Technology certifierad av SGS i enlighet med krav på etisk, hållbar och miljömedveten tillverkning.

 

Ämnen i artikeln