Hoppa till innehållet

ETC-företagen

ETC-tidningarna har fått en helt ny tidningsapp!

Ladda ner nya appen i Appstore eller Google Play.

Ladda ner nya appen i Appstore eller Google Play.

Dagens ETC

Äntligen kan vi ge dig en ny app för Dagens ETC. Nu kan du läsa både e-tidningen och senaste nyhetsflödet på samma ställe.

Ladda ner appen här för iOS eller Android.

Allt fler prenumeranter väljer att ta läsa Dagens ETC digitalt och på helgerna (lördag–måndag) kommer vi alltid ut som e-tidning. Men många har önskat sig en bättre lösning, med mer nyhetskänsla, något som ser mer ut som vår vanliga webb. Och vi har lyssnat. 

Senaste halvåret har vi arbetat med att utveckla en helt ny version av mobilappen. Den är designad för att förenkla läsningen av allt innehåll som vi erbjuder, oavsett var du befinner dig.

I den nya appen kan du enkelt välja om du vill läsa artiklar ur det senaste nyhetsflödet eller om du vill öppna dagens e-tidning. Vi har även förbättrat läsläget i e-tidningen med tydligare navigering och bättre presentation av text. Perfekt för dig som kanske är mer van med papperstidning.

Mobilapp ETC-tidningarna

Som alltid jobbar vi målmedvetet för att stärka vårt oberoende från de stora tech-jättarnas övervakning och för att värna läsarnas integritet online. I den nya appversionen har vi rensat bort alla – ja, alla – tredjepartscookies och ser till att inte dela din användardata med någon. Ingen spårning från annonsörer som lagrar din surfhistorik, ingen övervakning från Google eller Facebook som vill sälja din persondata.

Pushnotiserna har också förbättrats för att du ska kunna hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och viktiga avslöjandena, utan att behöva öppna appen kontinuerligt. Framöver kommer du kunna lägga till och ta bort ämnen du vill bevaka.

Välkommen in!

Ladda ner appen här för iOS eller Android.

Allt samlat på samma ställe

• Läs senaste nyheterna och e-tidningen från Dagens ETC (och alla andra ETC-tidningar som du prenumererar på i en och samma app. Alla prenumeranter kan läsa digitalt, du behöver bara aktivera ditt digitala konto om du inte gjort det ännu.

Snyggt och enkelt att läsa (eller lyssna)

• Bläddra i e-tidningen och välj om du vill läsa artiklar i läsläget – eller få dem upplästa. Ja, du kan lyssna också! Tekniken för automatisk uppläsning utvecklas så oerhört fort just nu och vi vill vara först med det senaste.

Ingen spårning, ingen övervakning

• Vi har rensat bort alla cookies från tredjepart och delar inte din användardata med någon.

Inga fossila annonser

• Dagens ETC har som enda dagstidning i världen slängt ut alla annonser från företag som bidrar till klimatkrisen.

Vi håller dig uppdaterad!

• Aktivera notiser för att inte missa stora avslöjanden och nyheter. Här kommunicerar vi oftast först.

Här hittar du vår app

• Ladda ner eller uppdatera appen ETC-tidningarna från Appstore eller Play och utforska de förbättrade funktionerna.

Ros eller ris?
• Vi vill höra vad du tycker!
• Hör av dig med förslag på förbättringar till vår utvecklingschef Anton Borgström som du kan mejla på: anton.borgstrom@etc.se.