Hoppa till innehållet

Konferenspaket

Arrangera konferens med framåtanda

ETC El

Inspirera dina medarbetare till solenergins alla fördelar. Arrangera en konferens i Egen El:s solcellspark i Katrineholm. Konferenspaketet kostar 14 900-19 900 kronor och då ingår en rundvandring, lunch och fika.

Egen El:s solcellspark är en av Sveriges främsta och vi arbetar hela tiden med nya lösningar för framtidens energislag. Nu gör vi det möjligt för företag att arrangera konferenser i Solhuset som ligger i energiparken.    

Ni kan lägga upp konferensen precis som ni vill, vi har rum för 30 personer och all teknisk support som kan behövas. Det enda som skiljer en konferens i Egen El:s energipark från andra konferenspaket är att konferensdeltagarna under dagen kommer att få gå en 45 minuter lång rundvandring runt parken.

Under rundvandringen får ni se och lära er mer om både de nya innovationerna som vi testar, bland andra solceller på vatten och batterilösningar, samt de gamla lösningarna för förnyelsebar energi som vi har övergett (små vindsnurror till exempel).

Ni får ta del av vårt senaste stora projekt på nära håll. Det är den "micro"-solcellspark som vi skapat för att möjliggöra att solcellsparker kan byggas i anslutning till det vanliga elnätet utan krav på dyra superelanslutningar. Rundvandringen tar även vägen längs med de långa raddorna av solpaneler på träställningar som ligger på ängen.  

Solhuset i Egen El:s solcellspark i Katrineholm har gott om plats för 30 konferensdeltagare. Det finns tillgång till projektor och övrig teknik som kan vara behövlig. Det finns även möjlighet att ladda elbilen i vår snabbladdningsstation. 

Pris: 14 900 kronor (upp till 20 personer), då ingår rundvandring i Energiparken samt lunch och fika. 

Pris: 19 900 kronor (upp till 30 personer), då ingår rundvandring i Energiparken samt lunch och fika.

För för frågor om och bokning av konferenspaket, mejla Bengt Nordin <bengt.nordin@egenel.se>.  

 

 

 

Ämnen i artikeln