ETC Bokklubb

Bli medlem här

Genom att bli en medlem i ETC Bokklubb får du inte bara de mest aktuella boktitlarna direkt hem i brevlådan, du bidrar även till att stärka litteraturen, samhällsdebatten och den fria boken.

Som förläggare och förlagschef på ett oberoende förlag har jag sett hur monopoliserande och ökad kommersialisering påverkar litteraturen.

För att bibehålla en levande och angelägen litteraturvärld måste vi stödja de oboeroende småförlagen – utan dem hade flera av vår tids viktigaste titlar aldrig sett dagens ljus. Vi startade ETC Bokklubb för att vi vet att det är viktigt, livasavgörande rentutav, att människor fortsätter att läsa, diskutera, tänka och engagera sig.

Titlarna i ETC Bokklubb är alltid nya och noggrant utvalda. Under våren 2017 drar vi igång vår seminarieverksamhet där du som medlem kommer att kunna träffa våra författare och bli inbjuden till exklusiva förhandssläpp. Jag kan utlova djuplodande samtal om allt mellan himmel och jord.

Om du har några frågor, funderingar eller tips är du varmt välkommen att kontakta mig på mail, moa.elf.karlen@leopardforlag.se.

Med vänliga hälsningar,

Moa Elf Karlén

Förlagschef & VD Leopard förlag

Ansvarig utgivare ETC Bokklubb

P.S. Första veckan i mars är det premiär, då dyker Susan Faludis hyllade Mörkrummet upp i brevlådan hos dig som medlem i ETC Bokklubb. Det är en stark läsupplevelse som tar sin början en sommardag 2004 då författaren Susan får ett mejl från sin far. De har inte haft kontakt på en kvarts sekel, och Susan minns honom som en hushållsdespot.

I mejlet står det att fadern har genomgått en könskorrigering och numera lever som Stefanié i sin gamla hemstad Budapest. Hon bokar snabbt en resa för att återförenas med sin förälder och för att ta reda på vem Stefanié egentligen är. Jag hoppas att du kommer att uppskatta denna tankeväckande och berörande berättelse om identitet och kärlek lika mycket som jag.

Tack!

Bli medlem här