jobba hos oss.

2016-11-29 16:09

Vill du hjälpa oss hålla ordning på projektet att rädda världen?

Har du ekonomiutbildning samt några års arbetserfarenhet? Sök jobb hos oss på ETC!

Vill du hjälpa oss hålla ordning på projektet att rädda världen?

Ja, ETC söker ekonom och ekonomiassistent till vårt huvudkontor i Stockholm.

ETC växer. Det har du som följer oss säkert märkt i tidningarna och kanske hört på föredrag och fester. ETC är idag 22 små bolag, plus några till, vi hanterar över 150 personer på våra lönelistor och vi finns i 11 städer och fler lär det bli kommande år. Vi driver förutom tidningar, förlag, butiker, solcellsparker, byggföretag, elbolag och numera även lite matproduktion och vem vet, kanske vi snart får upp hyreshus också.

Allt detta hanterar vi på ETC:s ekonomiavdelning.

Som du kanske förstår behöver vi nu bli fler.

Vi jobbar väldigt effektivt (om vi får säga det själva) och försöker ha en öppen platt organisation där alla kan hjälpa varann, samtidigt som vi behov av specialistkunskaper och … nej vi skojar inte. Ordning och reda.

Det är mycket ordning och reda faktiskt. Arbetsuppgifterna återkommer och även om utvecklingen handlar om nya projekt är det samma ekonomi och ekonomisystem som måste skötas.

ETC är en platt organisation utan stora löneskillnader eller traditionella titelhierarkier. Vi driver företag som ska göra nytta, inte jaga vinst.

Vi har stöd från väldigt många människor i Sverige. 

Vi har därför också ett stort ansvar för att allt ska fungera bra.

Därför denna annons.

Vi söker en ekonom. Du ska vara van och gärna skött egna bolag själv. Vi räknar med att du självständigt kan hantera ett bolags ekonomi och delta i de diskussioner som våra styrelser och samarbetspartner behöver för att växa än mer.

Vi söker en ekonomiassistent. Även om vi anstränger oss att digitalisera och effektivisera mycket arbete så är det en stor mängd fakturor, registreringar och betalningar som hanteras och kontrolleras. Vi söker dig som är van ekonomiassistent och inte är rädd för att ta allt större ansvar i takt med att ETC utvecklas. 

Vi söker en kontorsassistent. Det här är ett jobb som handlar om att hjälpa oss andra. Men givetvis vill vi att du utbildar dig genom arbetet och är intresserad av ekonomi och administration och vill lära dig mer.

Gillar du ETC och gillar du ordning, planering, bokföring och ett och annat excelark så har vi kanske jobbet för dig.

Sök med ditt CV till admin@etc.se

Välkommen

ETC

Ekonomiavdelningen